KDO SMO?

Podjetje B2MS d.o.o. je mlado družinsko podjetje, katerega osnovna dejavnost je zastopanje, distribucija in svetovanje. Specializirani smo za prodajo športnih proizvodov, od rolerjev, drsalk, floorball opreme, longboardov, desk, skirojev, oblačil za športnike po naročilu, kompresijskih oblačil z zaščito in brez zaščite, itd.V okviru svojega programa zastopamo naslednje blagovne: Tempish, Stateside Skates, Blindsave, Powerslide, Enuff, Frenzy, Slamm scooters,...

Celoten prodajni program obsega izdelke za otroke, odrasle, tako za rekreativno uporabo, zahtevne rekreativne športnike, kot tudi za profesionalne športnike.

ZGODOVINA PODJETJA

2013

Je ustanovno leto našega podjetja, ko smo začeli z našo osnovno dejavnostjo posredovanja in svetovanja.

V tem letu smo podpisali pogodbo o zastopanju in distribuciji s podjetjem Tempish, tako za slovenski, hrvaški in srbski trg. Podjetje Tempish proizvaja in razvija športne izdelke namenjene hitrostnemu, akrobatskemu rolanju, drsalke za rekreativno uporabo, umetnostno drsanje in hokej, celoten spekter skirojev, od otroških do profesionalnih, namenjenih za izvajanje trikov. Program obsega tudi long boarde, skate boarde in bogat izbor penny boardov ter dodatne opreme. V ponudbi je celotna oprema za floorball, od palic, žogic, obutve, opreme golmanov, do celotne opreme igrišč.

Ob vsemu navedenemu pa dodatni prodajni asortiman obsega še vso dodatno opremo, od čelad, ščitnikov, oblačil, bidonov, koles za rolerje, ležajev, športnih torb ipd.

2015

V Kranju smo odprli show room in skladiščne prostore, na naslovu Semjišče 2, kjer vsem svojim strankam ponujamo ogled asortimana, tudi preizkuse naših izdelkov ter vse novosti na trgu.

2016

Postali smo distributer in zastopnik za podjetje Stateside Skates, ki ima v svojem portfeliju izredno kvalitetne in poznane blagovne znamke. Pri skirojih sta to blagovni znamki SLAMM in FRENZY, pri čeladah REKD, RIO LOLLER, pri skate boardih pa ENUFF in VOLTAGE

V istem letu smo podpisali tudi pogodbo o zastopanju in distribuciji s podjetjem, ki proizvaja visoko kvalitetne športne nogavice, ki se uporabljajo pri vseh športih v naravi, od surfanja, kajtanja, gorskega teka itd, torej s podjetjem SWISS BEARFOOT. Njihovi izdelki so inovacija na svetovnem trgu in predstavljajo velik korak pri razmišljanju in uporabi tako za rekreativne kot profesionalne športnike.

2017

Med drugim smo postali sponzor Hrvaške reprezentance v hitrostnem rolanju. 

2018

Zaupa nam vedno več drsališč na Hrvaškem in v Srbiji, ki uporabljajo naše rent drsalke. Med drugim največje Hrvaško podjetje z lastnimi mobilnimi hiškami za najem drsalk Arctic d.o.o. . 

2019 

Naša trgovina je dobila novo ime: SPORT STATION. Pod istim imenom nas najdete tudi na facebooku in instagramu.:

@sportstationslo 

Konec leta 2019 smo v svoj asortiman dodali tudi enega najbolj prepoznavnih proizvajalcev v svetu rolanja, znamko POWERSLIDE! 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ali Reset password